Utbildning

Här hittar du som blivande student information om de utbildningar som vi har på vår institution. Du hittar både information om hela program och enstaka kurser.

Bli ingenjörs eller civilingenjör

Inom institutionen för tillämpad fysik och elektronik kan vi erbjuda utbildningar inom så vitt skilda områden som byggteknik, medieteknik, energiteknik, maskinteknik och elektronik. Ett gemensamt drag hos våra utbildningar är att de är yrkesutbildningar och att våra studenter får en yrkesexamen då utbildningen är klar. Du kan till exempel bli ingenjörs eller civilingenjör hos oss.

Utvecklas till självständiga, duktiga och anställningsbara individer

Med rätt förkunskaper kan du välja att studera enstaka kurser eller följa något av våra program. Vi kan erbjuda en mängd olika pedagogiska former som vi anpassar till den studerandegrupp och det ämne vi utbildar i. Målet för oss är att få våra studenter att växa och utvecklas till självständiga, duktiga och anställningsbara individer oavsett om man bara läser en kurs hos oss eller om man väljer att följa ett program. Vi har också stor erfarenhet av distansutbildning inom några av våra ämnesområden.

Mer information

Mer information om kurser, program och vårt utbud av distanskurser hittar du under länkarna program och kurser.

Du är välkommen att börja som student hos oss!

För dig som är student


Sidansvarig: Erik Näslund

Utskriftsversion

Studievägledning

Catharina Åhgren
901 87 Umeå 

Besöksadress
Teknikhuset, TB301

Tel:  +46 90 786 78 92

Kontaktformulär